Search
  • Tabula Rasa

Eerste editie van Cabaret Culinair op Fuik Valley

Rotary Club Willemstad en Tabula Rasa organiseren cabaret avond voor het goede doel

De organisatie van het Tabula Rasa festival en de Rotary Club Willemstad slaan de handen ineen voor een feestelijke, culinaire cabaret avond voor het goede doel. Op 4 januari aanstaande wordt het volledig opgebouwde terrein van het Tabula Rasa festival ingezet voor Cabaret Culinair. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan een van de projecten die de Rotary Club Willemstad ondersteunt.


Cabaret Culinair is een gezellig Nieuwjaars-evenement waarbij alles draait om een avond lachen onder het genot van lekker eten en drinken. Host Jörgen Raymann, die al vele malen optrad op Curaçao, neemt op 4 januari drie cabaretiers mee uit Nederland: Rayan Panday, Anuar en Stefan Pop. Er zullen 5 food stations aanwezig zijn die elk hun unieke culinaire bijdrage leveren en er is een Salentein bar met overheerlijke wijnen.


Het goede doel van de avond is voorgedragen door Rotary Club Willemstad. Het goede doel is duurzaam en komt ten bate van de Curaçaose jeugd. Rotary Club Willemstad is verbonden aan Rotary International en zij verrichten community service voor de gemeenschap. Rotary organiseert regelmatig hands on projecten en ondersteunt projecten financieel. Positieve, gezonde en duurzame ontwikkeling van jongeren krijgen hierbij alle aandacht.


Voor het Tabula Rasa Festival dat op 3 januari plaatsvindt op FUIK Valley bij het Santa Barbara Golf & Beach Resort, wordt een volledig festival dorp opgebouwd. De opzet en aankleding zijn volledig unieke en niet wat men gewend is tegen te komen op Curaçao. De bijzondere locatie biedt een buitengewone setting voor zowel het festival zelf op 3 januari, als voor de culinaire cabaret avond voor het goede doel, op 4 januari.


Kaarten voor Cabaret Culinair à 25,- gulden zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen en via tabularasacuracao.com. De avond start om 18.00 en duurt tot ongeveer 23.00u. Vervoer vanaf de parkeerplaats naar het festivalterrein, is inbegrepen.

31 views0 comments